قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / بیماری ، درمان و پیشگیری / انواع راه های لاغری به زبان دکتر کرمانی

انواع راه های لاغری به زبان دکتر کرمانی

انواع راه های لاغری به زبان دکتر کرمانی – روش های کاهش وزن به نقل از سایت دکتر کرمانی :

 ۱- رژيمهای غذائی:
در حال حاضر پنج روش رژيم غذايی وجود دارد:
الف) قطع كامل استفاده از كربوهيدرات
ب) استفاده از پودرهای آماده شده در غذای رژيم گيرنده كه اين پودرها معمولا از پست ترين انواع پروتئين هستند و مصرف خيلی از آنها در كشور سازنده ممنوع است، اما اين كشورها آنها را به كشورهای عقب افتاده و كشورهای جهان سوم صادر می‌كنند.
پ) استفاده از پروتئين خالص و حذف كامل كربوهيدارت
ت) استفاده از رژيم چربی خالص و حذف كامل كربوهيدرات و پروتئين
ث) استفاده از هر ۳ گروه غذائی (كربوهيدارت، پروتئين، چربی)
۲- ورزش:
افزايش فعاليت بدن موجب لاغری می‌شود، و پياده روی بهترين نوع ورزش است. ورزش به تنهائی و بدون پيروی از رژيم غذائی نتيجه مناسبی ندارد.
(دکتر کرمانی: خود من قبلا همراه با چندتن از دوستانم صبحگاهان ورزش می‌كرديم. معمولا طی يك ساعت ورزش و نرمش حدود ۲۳۰ كالری مصرف می‌كرديم ولي(متاسفانه) بعد از ورزش به كله پزی می‌رفتيم و غذای مفصل می‌خورديم. مقدار كالری دريافتی هر شخص از اين غذا حدود ۱۰۰۰ كالری بود كه وقتی انرژی مصرفی را از انرژی دريافتی كم كنيم ۱۰۰۰-۲۳۰=۷۷۰ كالری باقی می‌ماند، اگر چنين ورزشی ۱۰ روز تكرار شود ۷۷۰۰ كالری بيشتر دريافت شده ونتيجه چنين ورزش كردنی بعد از گذشت ۱۰ روز افزايش ۱ كيلوگرم به وزن ورزشكار خواهد بود!) ۳- سونای خشك:
كاهش وزن با تعرق و كاستن از مقدار آب بدن يكی ديگر از راههای لاغری است اما نتايج اين روش لاغری فقط چند روز ادامه دارد و پس از مصرف معمول آب و مايعات و نمك، وزن به سرعت به ميزان اوليه باز خواهد گشت.۴- طب سوزنی:
روش بسيار خوبی است كه با زدن سوزنهايی در قسمتهای خاص، در بيمار احساس سيری به وجود می‌آيد و اين احساس او را از خوردن منع كرده، همين كار سبب لاغری وی می‌شود. متاسفانه بيشتر متصديان اين برنامه، آگاهی كامل از طب سوزنی و مسير اعصاب اشتها ندارند و به همين دليل ميزان موفقيت در استفاده از اين روش در كشورمان ضعيف است. در طب سوزنی حقيقی نبايد ليست غذائی خاصی به فرد چاق داد زيرا با استفاده از سوزنهای ياد شده، اشتها كور می‌شود و رغبت به خوردن از بين می‌رود. بنابراين اگر همراه آن ليست غذايی بدهند يعنی اين نوع طب سوزنی، تقلبی است.۵- استفاده از دارو:
داروهائی كه برای درمان چاقی به كار می‌روند، ‌عبارتند از:
الف- داروهای ديورتيك (مُدِرها): با افزايش دفع ادرار باعث كاهش آب بدن و كاهش وزن می‌شود، ‌ولی اين روش پايدار نيست زيرا با نوشيدن آب و مايعات بلافاصله وزن به حالت قبلی بر می‌گردد.
ب- مسهل ها (مُلَينها): سرعت تخليه باعث كاهش جذب و در نتيجه سبب لاغری می‌شود. استفاده از اين روش مضر و غير علمی است.
پ- داروهای ضداشتها: از جمله اثرات جانبی اين داروها افزايش ضربان قلب، فشار خون، بيخوابی، ‌فراموشی، افسردگی و اختلال در نظم است و به همين سب نبايد از چنين روشی استفاده كرد.
ت- داروهای هورمونی ( مثل تيروكسين): استفاده از اين دارو بدن را دچار عدم تعادل می‌كند و به جای چربيها عضلات را آب می‌كند.
از نظر پزشكی استفاده از اين داروها خطرناك است و به علت داشتن ضررهای جانبی فراوان سلامت انسان را به خطر می‌اندازد. ۶- جراحی:
عمل جراحی در چند مورد مختلف برای كاهش وزن به كار می‌رود
الف- برداشتن چربی از زير پوست و شكم: در اين عمل اگر چه شخص لاغر می‌شود، ولی متاسفانه چون عادت پرخوری ادامه دارد، بعد از چند ماه مجدداً چربيها در بدن جمع شده و چاق به حالت اول بر می‌گردد.
ب- جراحی روده: در اين روش قسمتی از روده كوچك برداشته ميشود تا عمل جذب كمتر انجام شود بنابر اين شخص چاق سريعا وزن كم می‌كند، ولی اين روش مشكلات فراوانی به دنبال دارد كه توصيه آن مضر است.
پ- جراحی معده: دراين نوع جراحی قسمتی ازمعده برداشته می‌شود تا از عمل هضم و جذب غذا كاسته شود.
ت- بستن فك: فك را با عمل جراحی طوری می‌بندند كه شخص نتواند از لقمه های بزرگ استفاده كند. اين امر باعث كاهش كالری دريافتی و لاغری می‌شود ولی متاسفانه پس از باز كردن فك چاقی كم كم به حالت قبلی بر می‌گردد.
۷- آب درمانی:
اين روش را يك پزشك از اهالی شوروی سابق برای رهائی از بيماريهای خود ابداع كرد. او خوردن غذا را به مدت ۴۰ روز كاملا ترك كرد و فقط از آب، ويتامينها و مواد معدنی استفاده می‌كرد. او در اين مدت ۲۰ كيلوگرم كم كرد ‌و براساس آنچه در كتاب خود (روزه چهل روزه) آورده، بعد ازدو ماه مجدداً به وزن اوليه اش بازگشت!
علم پزشكی به هيچ وجه چنين روشی را قبول نمی‌كند زيرا ضررهای فراوانی به دنبال دارد. علم پزشكی تأكيد دارد نبايد طی يك هفته بيش از يك كيلوگرم از وزن بدن كم كرد.۸- ساكشن يا مكش چربيها (liposuction):
در دهه اخير به طور متداول از اين روش استفاده می‌شود. ليپوساكشن عوارض جانبی متعددی دارد:
الف- خطر آمبولی (شايعترين و خطرناكترين عارضه می‌باشد) و متأسفانه تا حدی كه ممكن است منجر به مرگ بيمار شود.
ب- نامنظمی‌هايی كه بعد از عمل جراحی روی سطح پوست ايجاد می‌گردد.
پ- برگشت سريع چربيها (۲ الی ۳ برابر حجم قبلی)
ت- منطقه محل عمل سفت، ناهموار و دردناك می‌شود.
 ۹- گوشواره لاغری:
در حال حاضر دو نوع از اين گوشواره ها در بازار موجودند:
نوع اول: متأسفانه بيشتر گوشواره های موجود تقلبی اند و از همين رو هيچ اثری ندارند.
نوع دوم: اين نوع روی مركز تنظيم اشتها در هيپوتالاموس مغز اثر می‌گذارد و اشتها را كم می‌كند. همان طور كه می‌دانيد هيپوتالاموس كار كنترل و تنظيم درجه حرارت بدن، تعادل آب، فعاليت غده هيپوفيز و ترشحات معده را به عهده دارد. اما طی بررسی به عمل آمده از اين افراد، آنها در دراز مدت دچار عوارضی مانند سرگيجه شده اند. لذا استفاده از اين روش توصيه نمی‌شود.
۱۰- دستگاههای لرزان:
اين روش توسط دستگاههائی لرزاننده صورت می‌گيرد. اين گونه وسائل به خصوص برای زنان، زيان آور است زيرا در بعضی از خانمها چربيها معمولا در قسمت پائين بدن ذخيره می‌شوند و در اثر لرزاندن، اين چربيها جابجا شده و از شكم به سمت سينه و قلب می‌روند كه خطر ابتلا به بيماری قلبی را افزايش می‌دهد.
در اين گونه روشها وزن فرد تغييری نمی‌كند، بلكه با انتقال چربی، قطر شكم و كمر كاهش می‌يابد. (البته اين روش فقط برای كم كردن سايزها، همراه با رژيم غذائی صحيح مفيد خواهد بود).۱۱- كمر بند لاغری:
اين وسيله با ايجاد گرمای بيشتر، باعث از دست رفتن آب بدن می‌شود و چنان كه گفته شد، ‌پس از استفاده از مايعات، دوباره وزن به حالت سابق باز می‌گردد. بنابراين كمربند لاغری تأثيری در كاهش مقدار چربی ندارد، ولی استفاده از بعضی انواع آن پس از كاهش وزن كمكی در برطرف كردن چروكها دارد. ۱۲- دستگاههای برقی:
دستگاههای برقی مانند تشك برقی و غيره، باعث می‌شوند كه وزن بدن در اثر كاهش شديد آب، كاهش يابد ولی هيچ تأثيری در كاهش مقدار چربی ندارند.۱۳- ژلها و محلولهای لاغری:
ژل يا محلول خاصی برای از بين بردن چربيهای ذخيره شده در بدن وجود ندارد، ولی ژلها و محلولهائی وجود دارند كه چروكها، افتادگيها و تركهای به جا مانده از رژيم لاغری را از بين می‌برند. البته دو اشكال عمده در استفاده از اين گونه مواد وجود دارد. اول: قيمت بالای آنها، دوم: وجود انواع تقلبی فراوانی از آنها.۱۴- دستگاههای افزايش جريان خون:
بعضی از چربيها موضعی بوده و با حالتهای سلوليت معمولا در اثر كندی يا توقف جريان خون و لنف به آن منطقه توليد می‌شود و باعث تجمع مواد سمی و مواد چربی می‌شود.
اين دستگاه ها باعث برقراری مجدد جريان خون و لنف در بافتهايی كه دچار سلوليت شده اند می‌شوند و با افزايش Drain لنف و خون و بردن مواد زائد تجمع يافته سبب برطرف كردن استاز، ادم، فيبروز و در نتيجه بهبودی و از بين بردن سلوليت Cellulite و چربيهای موضعی LocalizedFat می‌گردند.
تحريك فيبروبلاستها همچنين باعث توليد كلاژن
Rearrangement collagen می‌شود. وظيفه كلاژن معمولا كمك در رفع چروك (در برنامه های كاهش وزن يا در اثر پيشرفت سن) و افزايش قوام پوست است، همچنين وسيله ای برای كاهش افتادگی های پوست می‌باشد (liftingeffect). ۱۵- استفاده از سيستم های مدرن:
امروزه نفوذ تكنولوژی در زندگی بيشتر از هر زمان و غير قابل اجتناب است، اما نكته ای كه ما به آن ايمان داريم، استفاده صحيح از تكنولوژی مناسب است. در زمينه لاغری سيستم های بسيار مدرنی در آمريكا، فرانسه و ايتاليا ساخته شده كه پس ازتحقيقات فراوان اثرات سودمند درمانی و نداشتن عارضه در آنها به اثبات رسيده است برای اولين بار در سطح خاورميانه مجموعه ای كامل در ايران گردهم آمده است.
روش كار به اين صورت است با شروع رژيم لاغری و يا چاقی يك سری تغييراتی در بدن و به خصوص در پوست و لايه های چربی زير آن پديد می‌آيد. بوسيله اين سيستم ها با تحريك سوخت و ساز، ميزان مصرف چربی در سلول ها بيشتر می‌شود و اصطلاحاً چربی بيشتری می‌سوزد. از سوی ديگر با افزايش جريان خون و لنف مواد زايد و ادم موجود در لايه های زيرين پوست توسط جريان خون، لنف و كليه ها دفع می‌گردد. سلول های سازنده اسكلت پوست نيز در طی اين روند تحريك شده و سبب تقويت و نوسازی اسكلت پوست می‌شوند و از شل شدن و افتادگی و ايجاد ترك های پوستی جلوگيری می‌كنند.
عارضه ديگر در رژيم های لاغر كننده كه بسيار بدمنظره است شل شدن عضلات است. سيستم مدرنی تهيه شده است كه با ايجاد تحريكات عضلانی منظم و برنامه ريزی شده عضلات را به طرز بسيار موثری تقويت می‌كند.
 ۱۶- آموزش تغذيه صحيح:
در اين روش، علل و عوامل چاقی بررسی و موشكافی می‌شود و ضمن اين كه شرح مفصلی از انواع غذاهای موجود در سفره های معمولی و مقدار كالری هر يك در اختيار فرد قرار می‌گيرد، روش محاسبه مقدار كالری مورد نياز شخص نيز به او آموزش داده می‌شود. (اين كه كدام غذاها و به چه ميزانی باعث چاقی می‌شود و كدام غذا را ميتوان به صورت آزاد استفاده كرد و…) همگی اين آموزشها طی يك جلسه آموزشی، مطالعه كتاب و پيگيری (با مراجعه دو هفته يك بار) در اختيار فرد قرار خواهد گرفت تا به وزن مطلوب خود برسد.تنها راه صحيح و پايدار برای كاهش وزن و نگهداشتن وزن جديد اين است كه چاقها بدانند روش تغذيه گذشته شان اشتباه بوده است.بايد از داروها، عملها، وسائل ارتعاش، گوشواره ها، كمربندها و دستگاههای برقی، سوناها، ‌ليپوساكشن و مانند آنها دوری كنند و در فكر ايجاد راه حل و روشی مناسب در تغذيه باشند. بايد در رفتارهای خوراكی، ‌سفره ها و خوراكيها تجديد نظر كرد. بايد گذاشت همان سفره هائی كه فرد را چاق كرده اند، او را لاغر كنند. برای همين بايد در دانستنيهای تغذيه نيز تجديد نظر كرد. بايد دانست كه لاغر شدن به معنای گرسنگی كشيدن نيست، بلكه به معنای تنظيم غذاهاست. چاقها بايد بدانند كه رسيدن به اندام مناسب و سلامتی، گنج است؛ و نابرده رنج نيزگنج ميسر نمی‌شود.

مرجع تخصصی طب سنتی, گیاهان دارویی, حجامت, زالو درمانی

مطلب پیشنهادی

کنترل قند خون با گیاهان دارویی استویا دارچین نخودفرنگی جوی دو سر

کنترل قند خون برای همه ی ما از مسائل ضروری است. قند خون بالا و …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!