خانه / طب سنتی / شیرین بیان دم كرده، جوشانده، شربت و ..

شیرین بیان دم كرده، جوشانده، شربت و ..

شیوه مصرف شیرین بیان

دم كرده شیرین بیان

مقدر ۵۰گرم ریشه بدون پوست شیرین بیان را آسیاب كرده و در یك لیتر آب جوش بریزید و بگذارید مدت ۱۰ دقیقه دم بكشد.

جوشانده شیرین بیان

۲۰ گرم ریشه شیرین بیان بدون پوست را آسیاب كرده و در ۱۰۰ گرم آب ریخته و آنقدر بجوشانید كه دو سوم آن باقی بماند.

شربت شیرین بیان

ریشه شیرین بیان بدون  پوست را آسیاب كرده و با آب مخلوط كرده و آنقدر بجوشانید تا غلیظ شود.

تكه های شیرین بیان : مانند آب نبات می‌توانید در دهان گذاشته و بمكید.

در آزمایش های مختلفی که بر روی افراد سالم و کسانیکه دارای کلسترول بالا بودند و یا اینکه دچار دیابت نوع دوم بودند، انجام شد، دانشمندان به این نتیجه رسیدند که عسل یکی از مناسب ترین شیرین کننده ها برای تمام گروه های ذکر شده می باشد.

برای ۱۵ روز، به ۸ فرد سالم، ۶ بیمار با #کلسترول_بالا، و ۷ بیماری که دارای دیابت نوع دوم بودند به میزان مشابهی شکر، عسل مصنوعی، و عسل طبیعی خورانده شد.

در افرادی که از سلامت کامل برخوردار بودند، مصرف شکر و عسل ساختگی یا تاثیر منفی بر روی آنها داشت و یا به طور کلی هیچ تاثیری نداشت. این در حالی است که مصرف عسل طبیعی در این افراد منجر به کاهش ۷ درصدی کلسترول، ۲% تری گلیسرید، ۶% هموسیستین ( یکی از فاکتورهای ریسک ابتلا به بیماری های قلب – عروقی)، و ۶% قند خون شد. همچنین HDL و یا همان کلسترول خوب خون آنها به میزان ۲% افزایش پیدا کرد.

در بیمارانی که دارای کلسترول بالا بودند، عسل مصنوعی میزان LDL یا همان کلسترون بد خون را کاهش داد. این امر در حالی است که مصرف طبیعی عسل منجر به کاهش ۸ درصدی کلسترول شد که در این میان سهم کلسترول بد خون ۱۱% بود. همچنین پروتیئن انفعالی C نیز تا ۷۵% کاهش پیدا کرد.
و نهایتاً در بیمارانی که مبتلا به دیابت نوع دوم بودند، مصرف عسل طبیعی باعث کاهش قابل توجه قند خون در آنها گردید. بنابراین بهتر است کمی عسل را صبح ها در شیر، ظهرها در ماست و یا یعد از ظهر در چای خود مخلوط کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید. به نظر می رسد که مصرف یک قاشق عسل به طور روزانه، نیاز شما به مصرف داروهای مختلف را تا حد زیادی کاهش می دهد.

هر چند آداب غذایی جدید، مانند گذشته به خواص غذایی فوق‌العاده عسل اهمیت نمی‌دهد، اما نباید فراموش کرد که #عسل حاوی مقادیر زیادی ویتامین B2، ویتامین B6 و آهن و منگنز می باشد.

همچنین ببینید

هندوانه میوه پر آب و ضد سرطان

هندوانه میوه پر آب و ضد سرطان

این میوه پر آب مجموعه ای است از ویتامین A و C، پتاسیم، و آنتی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً پاسخ معادله زیر را واردکنید * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.